manchester_united_7_1600x1200

That’s how football is played…5-2!!!!!

img_975091My sisters…yang kiri, kakak aku yang sulung, seorang guru di Kota Tinggi…, di sebelah kanan adalah kakak aku yang nombor dua….kerja di Maxis Berhad….Senior Manager tak salah aku….

dsc02306Makam Tok Putih (Helang Samudera)

dsc02310

Makam Tok Itam

dsc02344Korang percaya tak kalau aku katakan anak lelaki aku nie tengah berdiri atas makam? Ini lah makam 7 beradik (The 7 Brothers). Batu nisan dah tak ada cuma di tanda dengan pokok bunga. Sedih.

Banyak gambar aku tak ambil macam gambar makam Sultanul Ariffin, Syarifah Rodziah, Makam Nenek Kebayan (makam ular) dan makam seribu. Actually gambar2 ni aku ambil masa aku pergi tahun lepas. Anak lelaki aku suka pergi sana. Dia kata rasa aman.

Ronin

MisTakeN IdeNTity

Hari nie aku masih lagi di melaka. Aku melawat ke tempat ini….,

dsc033531

Makam Hang Jebat…..

my youngest daughter’s …..Hu hu hu….

dsc03218

dsc03220

This is geng silat aku….,

img_06511Berbaju putih itu adalah anak sedara aku, Mohd Zulfadzly (consider anak didik aku), aku berada di tengah, di kanan sekali adalah orang kanan tok ayah (Jelai 4), Kamaruzzaman Manaf (Jalot) yang juga saudara aku

img_0717

Aku dan Man bangla…anak saudara aku tengah memeriksa bahu Man 3 bulan selepas dia patah bahu akibat accident.img_0749Perbincangan antara aku dengan jalot. Sebenarnya pada malam tersebut ada majlis penamat silat di Jelai 4 tapi kita orang stuck di 995, Taman Marida pasal ada kenduri kesyukuran.

Ni gambar yang lain…

dsc02804

From Lef to right (your left and not theirs):

Kak Ngah Shima (Cousin), adik aku, wife aku, my sister in law and Kak Tih Azlin(Cousin)

img_9706

Ini abang aku….still single lagi nie? Ada sesiapa yang berminat? Timbalan Pengarah di MAMPU, Jabatan Perdana Menteri Malaysia.